2016. május 7., szombat

Kritika #10 - Osztályfőnököm a szeretőm

Osztályfőnököm a szeretőmDesign:

Mivel írtad, hogy nem te csináltad a blog kinézetét,ezért nem tudlak megdicsérni. :D 
Viszont szerintem szép munkát végzett a készítő. Olvastam, a chat részlegbe, hogy nem tudja egy két ember elolvasni a színek miatt. Nos szerintem látható, azaz el lehet olvasni, de szerintem jobb ha változtatsz rajta, a biztonság kedvéért.
                        

                                               5/4

Fejléc:

Gondolom ezt se te csináltad, így erről se tudok nagyon sokat hozzáfűzni. Szép, a lényeg van rajta.

5/5

Történet:

Na igen. Hol is kezdjem. Vesszők. Az elejétől a közepéig körülbelül sehol se volt vessző, míg a végén már láttam egy-két helyen. Hidd el nálam is van ilyen hiba, hogy nem tudom hova kéne kitenni egy-két szónál, de utána néztem és valamit segített. Ez az egyik. A másiknál, fogtam a fejem. Ne vedd sértésnek, mert mindenki sokat dolgozik a blogján, így biztos te is izgultál, hogy mit szólnak majd az első részhez, de ezt nem értettem. Nos a végére ezt írtad, idézem:

"Ekkor még eszembe se jutott hogy megfogom csalni és hogy mást fogok szeretni.. Mást aki talán a család legjobb barátja volt, a srác aki a legjobb barátja a bátyámnak és a pasimnak. "

Szerintem ezt nagyon nem kellett volna odaírnod. Számomra ez akkora spoiler a történetre nézve. Konkrétan megtudhattuk, hogy megfogja csalni. Ha nem írtad volna oda, akkor simán megírhattál volna kb. 10 részt úgy, hogy a megcsalásról szól, de mi nem tudjuk ezt. Szépen kibontakoztattad volna. 
Utolsónak pedig, a részek lehetnének hosszabbak is, de ha sűrűn hozod, akkor nem muszáj.

5/3

Ajánlanám-e:

Akik komolyabb bloggerek azoknak nem hinném hogy tetszene, de viszont, ha valaki hasonlóan kezdő, annak tudnám, mivel egymásnak is segíthetnétek.


Összesen: 15/12


Alice


1 megjegyzés: