2016. április 9., szombat

Kritika #4 Good girls are bad girls

Sziasztok!
Itt az első kritikám a ...

Good girls are bad grils c. blogról

1.Fejléc:

A fejléccel nincsen sok bajom, csak egy: a cím el elhelyezésével. Én annyit változtatnék, hogy egy kicsit lentebb vagy fel a bal sarokba raknám.

5/4,5

2.Design:

A design. Itt egy dolog nagyon kiszúrja a szemem. Az, hogy az első modul és a dátumot jelző rész nem egy vasutasságú, és a dátumokat nem lehet látni csak közelről. A modul sáv és a bejegyzés közt az a távolság szerintem pont elég. A modulok elrendezését változtatnám egy kicsit. A következő sorrendre:
Bevezető, Információk, Navigációk, Chat, Cseréim, Olvasóim, Bejegyzések. Jelenlegi kedvenceim, Oldalmegjelenítések, Verseny. Ezen kívül nincs bajom vele.

10/8

3.Trailer

Itt csak a hosszú szövegeket nem tudom elolvasni, azoknak a látszódási idejét meghosszabbítanám.
A jelenetek jók, de az elején elég lett volna egy kicsivel kevesebb Ausztráliáról. 
10/8,5

4.Történet:

Ez egy Luke Hemmings Fanficton. (Ilyenekből már sokat olvastam.) A történet maga arról szól, hogy egy jó lányból hogyan lesz Drogos, törvényszegő, rossz kislány.

 "Az egész történet gyerekkoromban kezdődött. Én egy hihetetlenül gazdag családba születtem. Mindenem megvolt, amit csak akartam, de egy dolog mégis hiányzott az életemből. A szórakozás. Nem jártam suliba, édesanyám tanárokat fogadott, és otthon tanultam, így nem nagyon volt esélyem megismerkedni más gyerekekkel."
(Részlet a Porológusból)

Maga az ötlet tetszik.A részeket egy kicsit hosszabbra írnám.De semmi bajom nincs amúgy.

10/8

5.Szereplők:

Szóval, én már sok Luke Hemmings Fanficton , ezért nekem egy kicsit elhasználtak már az 5SOS tagok. A többi szereplőt még nem láttam máshol.

5/3

Összesítve: 

Elég jó kis történet nincs vele sok gondom csak azok, amiket fent hangoztattam. Én már olvastam tőled történetet avval is meg voltam elégedve. További jó blogolást.

Összesen: 40/32


1 megjegyzés:

  1. Kedves Pioneer Bence! ^^

    Bevallom, kevesebb pontszámra számítottam! :D Talán a modulok sorrendje az, amin szívem szerint nem változtatnék, mert kikértem már egy régi kritikus ismerősöm véleményét is, és az ő fejében született meg ez a sorrend, (mellesleg nekem is tetszik ^^) A fejlécen sajnos változtatni már nem tudok, png fájlban mentettem csupán, így csak azt tudom remélni, hogy a következő design majd jobb lesz! :D Ami pedig a történetet illeti, így, ahogy röviden leírtad, elég rosszul hangzik :'D Igyekszem belevinni egy kis romantikát, hogy szépítsem a dolgokat, mert így teljesen sablonos, és lehangoló, haha XD Köszönöm szépen a kritikát, a tanácsokat, és egy szóval mindent! Megpróbálom megfogadni őket! :)

    Ölel,
    Raven

    VálaszTörlés